Carolyn in ít Veld

Nadat ik in Laren(NH) een jaar schilderlessen aan de Gooische Academie heb gevolgd, heb ik besloten de 4-jarige opleiding Kunstzinnige Therapie (Academie de Wervel, Zeist) te volgen.
Na afloop van de studie ben ik verhuisd naar de Achterhoek, waar ik mijn eigen praktijk voor kunstzinnige therapie ben begonnen. Ook heb ik schilderlessen gegeven aan diverse groepjes volwassenen en kinderen. In dezelfde periode ben ik weer zelf schilderlessen gaan nemen, nu bij Atelier Sabi Centrum voor Kunst en Filosofie in Eefde. Deze lessen waren zo inspirerend en stimulerend, dat ik in 2007 heb besloten de praktijk voor kunstzinnige therapie te stoppen en me volledig op het schilderen toe te leggen.

De afgelopen 3 jaar heb ik tevens lessen gevolgd aan de Academie voor Schone Kunsten in Nijmegen, om me toe te leggen op het schilderen met olieverf. De natuur in de Achterhoek, Umbrie, waar ik regelmatig verblijf en Afrika, waar ik gedurende 7 jaar een aantal maanden per jaar gewerkt heb, zijn mijn voornaamste inspiratiebronnen. Een aantal malen per jaar doe ik mee aan de Kunstzondag Vorden en stel dan mijn atelier open voor belangstellenden. Verder heb ik verschillende malen geŽxposeerd, o.a. in Utrecht, Zwolle, Lochem, Voorst en Vorden